19d20812db68ec7574293fbd2050f6fa 1

Ritual de Beauty : 5 motive pentru a adopta cosmeticele ADM zi de zi

Dermato – cosmeticele ADM Skin 3.0 au fost create pentru a completa în mod eficient tratamentele folosind dispozitivele Advance Beauty, cum ar fi de exemplu News Secvențial. Aceasta este o gamă completă de îngrijire de calitate, create in cadrul Grupului Lancome care acționează cu precizie pe orice tip de piele, zi și noapte, pentru o curatare profundă si creste fermitatea prin reducerea mărcilor de timp, pentru a reduce imperfecțiunile feței, pentru slabire și fermitate. O serie de tratamente de înfrumusețare cu formule exclusive, care au grijă de fata si corpul dvs in fiecare zi!

Calitatea, eficiența și siguranța în service pielii

Compuși cu formule exclusive pe baza de pe ingrediente premium, produsele ADM îndeplinesc multe cerințe în ceea ce privește calitatea, eficacitatea și siguranță dovedită pentru a trata cele mai multe probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea pielii ,imperfectiunile, conturul ochilor, roșeață, fermitatea țesuturilor. Toate produsele sunt fabricate în Franța, în laboratoarele Advance Beauty in colaborare cu Grupul Lancome, selectate riguros să îndeplinească cerințele de conformitate internaționale.

239907

Curățați pielea in profunzime

Pentru curatarea profunda a pielii, opteaza pentru lotiunea Radiance Peeling compusa din smochin salbatic, care indeparteaza celulele moarte ale pielii, cu vitamina C pentru a crește strălucirea și glicerină pentru a aduce o senzație intensă de prospețime a pielii. Partenerul ideal pentru a pregăti pielea dimineață și seara, oferindu-i un prim tur de forță. A se vedea, de asemenea, articolul nostru de 5 sfaturi pentru a păstra un ten proaspăt.

Reafirma pielea și reduce semnele de imbatranire (marcile de timp)

Focuseaza-te pe trei produse din gama 3.0 ADM Știința pielii, perfect concepute pentru pielea matura si sensibila pentru a stimula cu blandete și a consolida in adancime. Cu complexe tri-ceramide, complexe peptide și extract de primulă, germen de grâu și macadamia crema de restructurare promovează regenerarea, hidratarea și protecția feței inca de la prima aplicare.

Boosterul celular pentru tonifiere Lift Serum, creste fermitatea, intinereste și împrospătează pielea datorită formulei sale imbogatite cu extracte naturale de kiwi, macadamia și squalane, asociate cu hialuronat de sodiu, care va ajuta la umplerea liniilor fine si a ridurilor. Un veritabil ser de rejuvenare pentru o piele stralucitoare si un ten radiant. Cauta articolul nostru despre reflexe practice de frumusete pentru lupta impotriva ridurilor.

Elixirul Contour permite combaterea umflaturii și a cercurilor intunecate de sub ochi prin agentii sai de restructurare, prevenire si reafirmare: complex tetra-peptide, vitamina E și sodiu gluconat. Tratamentul ideal pentru a fi aplicat în fiecare dimineață pentru a termina semnele de imbatranire si semne de oboseala pe fata.

adm skin science 3 1

Diminueaza imperfectiunile faciale

Acno Lyse-crema va fi aliatul tau principal pentru a ajuta la reducerea petelor și a reliefurilor localizate ale feței. Impuritățile sunt îndepărtate, iar pielea se purifica prin sulfații de zinc și gluconați asociati la acid salicilic. Acizii blanzi, la rândul lor, împiedică impuritățile sa creasca prezența sebumului si a celulelor moarte. În cel mai scurt timp o sa ai o piele mai curata si fara imperfectiuni.

Victorie in slabire și fermitate!

Pentru a completa eficienta in îngrijire folosind dispozitive cum ar Advance Beauty News Squantial sau US2A Sequantial și pentru a asigura un efect de durată, se recomandă utilizarea zilnica a gelului Derma-Lyse. Această formulă puternica îmbogățită cu cafeină, teobromină și extract de alge marine (Fucus vesicolasus) contribuie la promovarea lipolizei (conversia trigliceridelor în acizi grași și glicerol), drenaj limfatic (evacuarea micro deseurilor) și micro circulatiei cutanate (datorita aescinului extras din castanul salbatic).