6736404 1


5 sfaturi pentru a păstra un ten complet proaspăt

Scris de ACIDOR, 22.08.2017

Buna fetelor!

Astăzi, vom vorbi despre un subiect care ne privește pe toți: mina feței. Prietenii tăi îți spun de ceva timp ca arati cam rău, ca ai un aer bolnav si parca fara vitalitate si oare s-au înșelat? Nu vă panicați, vă ofer sfaturile cele mai prețioase pentru a vă menține un ten proaspăt și radiant toată ziua! Dar păzește-te, nu vindecăm si nu facem miracole (din păcate, nu există încă sau pe aproape  ). Igiena zilnică a vieții de zi cu zi și alegerile noastre de frumusete zilnice joacă un rol decisiv. Descoperiți metodele si adoptati ritualul de frumusețe fără să așteptați!

1 | Curățarea feței

Să începem cu începutul, este imperativ să vă curățați pielea în fiecare dimineață, ridicându-vă din pat și în fiecare noapte înainte de culcare. Dar întrebarea este “Cu ce?” Depinde de tipul de piele (gras, uscat etc.). Utilizați un gel/lapte de curățare adecvat pentru piele. Dacă aveți vreo îndoială, vă sfătuiesc să mergeți în parafarmacii pentru a vă simti mai bine și pentru a găsi produsul care vă corespunde sau selectati-va furnizorul online.
Desigur spalarea cu apa si sapun moale sunt de neanlocuit, de obicei eu o fac inainte de curatarea mai profunda cu gelul/laptele de curatare pus pe o discheta de bumbac. E ca un minimasaj al fetei.
În al doilea rând, este recomandat să faceți 1 până la 2 scrubs ( gomaje) pe săptămână pentru a vă deschide porii. În cele din urmă, pentru iubitorii de cocooning ( iti ingrijesti tenul doar acasa), vino la vânzatorii cosmeticelor si brandurilor de frumusețe pentru a vă găsi măști faciale potrivite tipului tău de ten… aplicarea măstilor e distractivă iar acestea sunt de obicei foarte accesibile si eficiente!

How to Get Clear Skin Naturally

2 | Buna hidratare a feței

Sfârșește „invidia” față de prietena ta, care are întotdeauna o piele splendidă și moale, asemănătoare cu cea a unui copil! Luați doar 3 minute (le aveți, nu-i așa?!). Cumpărati o cremă de zi și o cremă de noapte adaptată tipului tau de piele (vă rugăm să spuneți dacă este necesar 1 | Stiti ca da!). Hidratarea este un punct important pentru a evita ridurile, petele, cosurile și promite o piele radiantă și sănătoasă. În ceea ce privește aplicarea sa, vă recomandăm o aplicație din interiorul feței spre exterior, pentru a nu uita nici o zonă.

3 | Un abonament pe viață la cosmeticiană

Sprâncenele neângrijite nu au fermecat pe nimeni, dimpotrivă! Aflați mai multe de la centrele de frumusețe din apropierea dvs. și optați pentru un abonament lunar sau anual. Acest lucru va pune mai mult accent pe fața ta și evitati sa aveti un aer neglijent. Cosmeticiana dvs. va fi bucuroasa să vă sfătuiască cu privire la forma sprâncenelor dvs., pentru a scoate in evidenta trasaturile.

Un abonament vă permite să vă distrați mai mult (nu nu vorbesc doar despre tuns, coafat, care în mod evident fac parte din plăcerea de a merge la un salon de beauty, sau la o manichiură mică din când în când.

photo5


4 | Un machiaj care ne avantajează

Nu va mint, uneori aspectul nostru este pur și simplu rău din cauza machiajului pe care îl folosim și mai precis a lipsei de sfaturi cu privire la umbre, fondul de ten și a pudrei. Du-te la brandurile de machiaj și cere ajutor de la un artist profesionist in machiaj. De asemenea, ea vă poate sfătui cu privire la culorile care vă vor scoate ochii frumosi in evidenta. Ulterior, găsiți tutoriale de bloggeri de frumusețe pe youtube care vă vor permite să vă puneți fața ca model în timp ce învățați o gramada de trucuri super cool.

obMUG3


5 | Un tratament cosmetic Detox Advance Beauty ( cu DUOLIFT SECVENTIAL) sau similar pentru a stimula strălucirea pielii

Anumiți factori, cum ar fi stresul, poluarea sau chiar tutunul, provoacă o acumulare de celule moarte ale pielii care ne zgâlțâie tenul și ii dau un aspect nedorit. Deci cum poți să-ți găsești strălucirea? Descoperă-ți îngrijirea revoluționară de detoxifiere. Vei ieși cu o față luminoasă și o strălucire imediată. Verificat personal! Deci, nu așteptați! Cautati un tratament cosmetic de tip DETOX!

banner 02