11209538 m 3


Bye bye imperfectiuni

Ahhh imperfecțiunile aceste mici probleme dar care ni se par imense cat un munte întreg. Fie că este vorba de pubertate sau 20 de ani mai târziu, se întâmplă ca pielea noastră sa ne faca o glumita sau ne da un semnal de alarma ca ceva nu este in regula cu functionarea organismului nostru. Puncte negre, cosuri, pete pigmentare, simtim că ne invadează fața și ne „distrug” viețile …

Astăzi, 25% dintre femei spun că sunt predispuse la imperfecțiuni. Poluarea, stresul, oboseala nimic nu se face pentru a repara asta! Fiti sigure că puteți preveni și vindeca aspectul lor. Noi vă spunem !

Dar de unde provin?

Pielea noastră, după cum știți, produce sebum natural. Produs în cantități normale, sebumul vă protejează pielea prin depunerea unui fel de film (pelicula). Pielea ta, din păcate, care suferă de multe agresiuni externe, va fi tentată să producă mai mult. Produce mai mult sebum pentru a se proteja. Această producție suplimentară de sebum va duce totuși la un exces de sebuum, care vă va înfunda porii. Odată ce porii sunt înfundați, bacteriile se așează în interior și dau aspectul de comedoane, cosuri și alte lucruri de ten incarcat!

Imperfectiunile pot fi, de asemenea, rezultatul multor factori interni. Dieta nesănătoasă și stilul de viață, stresul, lipsa somnului, dereglarea hormonală … Este important să vă acordați timp pentru a identifica natura imperfecțiunilor și a originii acestora pentru a le trata cel mai bine.

De asemenea, pentru a identifica natura și originea imperfecțiunilor dvs., respectați-le! Într-adevăr, localizarea imperfecțiunilor (bărbie, aripi ale nasului, frunte, obrajii …) vă vor dezvălui câteva informații. Cand cosurile sunt situate pe partea de sus a obrajilor, acestea pot proveni din sistemul respirator dacă sunteți, de exemplu, fumător. Dacă acestea sunt situate pe partea de jos a obrajilor, puteți fi aproape siguri că aceasta este acnee hormonală.

beauty routine 2

Cum mă lupt?

Pentru a lupta împotriva acestor imperfecțiuni, propunem următoarele 5 sfaturi:

• Adoptati un stil de viață sănătos. Și da, pentru că veți face toate eforturile din lume cu creme, seruri și masti, dacă inima dumneavoastră nu merge bine din interiorul dvs., aceasta vă va face să vă simțiți incomod. Prea mult consum de zaharuri, grasimi, produse lactate imbibate cu hormoni care provoaca alergii alimentare, lipsa de somn, tutun, alcool, stress, fast food … Lista de factori interni este lunga! Prin urmare, consumati alimente naturale: fructe, legume, fibre, apă, ceai de plante, știți refrenul…

librate de los puntos negros


  • Îndepărtează machiajul în fiecare noapte și asta, fără excepție! Da, chiar dacă este
    târziu, chiar dacă nu vrem … O piele cu imperfecțiuni este o piele care, așa cum am spus mai sus, a înfundat porii. Așa că gândiți-vă că înfundarea lor cu machiajul toată ziua la care mai adaugam și toată noaptea nu este o idee bună. Hop hop hop la cotonelul si demachiantul tau!
  • Îmi curaț pielea… dar ușor! Este important să nu utilizați produse agresive,
    întradevăr, pielea dvs. produce deja mai mult sebum decât este necesar. Dacă folosiți produse prea abrazive, va face lucrurile să se înrăutățească. Curăță DA, dar nu decapita! Săpunuri solide, lichide, spumă cum vrei tu, dar privilegiați-va cu săpunurile blande și produsele respectuoase cu epiderma.
  • Odată ce pielea este curățată de orice impurități, puteți trata imperfecțiunile. Pentru
    ceasta, o loțiune usoara sau un ulei esențial de arbore de ceai în aplicații locale. Tonifiati dar aveți grijă să utilizați produse care nu sunt prea abrazive.
  • Hidratez , pentru că da, chiar dacă uneori simțiți că pielea dvs este grasă, nu
    inseamna că nu trebuie să fie hidratată. Persoanele care sunt predispuse la imperfecțiuni adesea nu își hidratează suficient pielea și situația se înrăutățește … Se utilizează o lotiune adecvată care conține, de exemplu, zinc sau acid salicilic, cunoscut pentru eliminarea impurităților
  • Ati înțeles, o rutină de infrumusețare bună va fi cel mai bun aliat al tău. Fața ta va fi curata și pielea ta netedă și uniformă va castiga multi admiratori!

Imperfecțiunile neplăcute cer răbdare … Deci nu fiți grabite Doamnelor, ele vor pleca în cele din urmă (vă promitem)!

a9f9298d756dc592d4064b91c6985b0b


P.S. Mici secrete „de acasa”…o baie de abur cu musetel 10-15 min, timp in care stergi bine tenul cu un prosopel curat , sau peelinguri naturale in perioada fructelor, pune fructe zdrobite pe fata ( piersica, strugure, portocala, etc) si spala dupa 15-20 min; sau poti folosi un produs de Peeling usor de la Baldan din gama Perfection Cosmetics sau BM GLICOLIC PLUS, numai cu extracte naturale vezi pe site ; si foarte important, un colon curat…mananca la fiecare masa impreuna cu mancarea mix de tarate cu fulgi de cereale; bea apa calduta cu lamaie dimineata imediat dupa ce te trezesti…si lista este lunga… Asteptam si comentariile voastre dragi cititoare 

banner 02