poza my skin 1


Aici suntem în toamnă, vântul începe să sufle și temperaturile sunt mai reci. Modificările care afectează pielea noastră sunt multiple. S-ar putea să simțiți ceva disconfort. Pielea care trage, un sentiment de uscăciune … Este timpul să ai grijă!

Îmbunătățiți-vă pielea din interior

poza my skin 2

Dacă pielea ta este deshidratată, pentru că nu bei suficientă apă, vei aplica multe îngrijiri si nu vor avea efect. Începem prin îngrijirea pielii din interior!

Mai intai, bem, bem, bem (apa desigur …)! Și vom adopta o dietă echilibrată.

poza my skin 3


Alege îngrijirea care se adaptează mai bine la pielea ta!

poza my skin 4


Acum, că vă răsfățați pielea din interior, ce zici în afară? Ei bine, este esențial să alegeți o îngrijire adaptată tipului dvs. de piele. Este uscat, sensibil, amestecat, uleios?

poza my skin 5

Dacă aplicați cremă de dimineață și de seară în timp ce pielea dvs. ii lipsește hidratarea, beneficiile nu vor fi evidente. Pielea ta are nevoie de apă și de alimentație. Începem prin identificarea nevoilor sale.

Apoi alegeți o ingrijire corespunzătoare. Astfel veți crea o rutină completă a frumuseții. Cu un contur de ochi pentru a estompa cercurile întunecate, a dezumfla buzunarele, a tonifia pleoapele care sunt o zonă foarte sensibilă și fragilă pe care trebuie să o facem cu cea mai mare atenție. Apoi un ser și o cremă pentru a proteja împotriva agresiunilor externe.

Sezonul rece poate avea un efect de uscare pe piele, duce la supraproducția de sebum și, astfel, duce la imperfecțiuni. De aceea, folosim o loțiune pentru a strânge porii și pentru a calma pielea. Prin adoptarea reflexelor potrivite, se însoțește pielea în timpul acestei schimbări de sezon.


Pentru a face o îngrijire în un institut specializat


poza my skin 6


Toamna este, de asemenea, sezonul în care ne reluăm ritmul vieții după relaxarea vară. Stresul, poluarea, viața urbană … Atât de mulți factori care afectează, fără să ne dăm seama, pielea noastră

Îngrijirea pielii este, de asemenea, făcută în profunzime. Nimic ca o vizită la un institut pentru a găsi un ten luminos și radiant. Datorită diferitelor tehnici, cum ar fi ultrasunetele secvențiale, frecvența radio, peelingul moale sau luminologia. Reînnoirea celulelor este stimulată, pielea este energizată.