lase cu dioda, epilare cu laser, epilare defnitiva cu laser, echipamente lase dioda


Indiferent de ora din zi si din noapte, foamea și ispitele apar adesea la ,,nasului nostru,, ! Primul lucru care va vine în minte este, bineînțeles, să vă îndreptați spre supermarketul local, dulapurile sau frigiderul adorat → PERICOL!!

Da fetelor, duceți-va (pentru că există întotdeauna soluții). Ciuguliți da, dar nu orice, atâta timp cat este rezonabil ca si cantitate! Pentru că, după cum știți, ciugulitul poate fi fatal pentru draga noastră talie. Astăzi, am decis să vă dam sfatul nostru pentru gustările sănătoase cu conținut scăzut de calorii, fără a fi necesara o preparare elaborata.

Clementinele

Să începem cu fructul cel mai anticipat al acestui anotimp al anului. Ea se coace timp de câteva săptămâni: Clementina drăguță și gustoasă. Ești fan? Ei bine am o veste bună să anunț, acest fruct conține foarte puține calorii!

In plus față de a fi delicioasa și sănătoasa, ea deține o mulțime de virtuți datorită conținutului său de vitamine, minerale și oligoelemente pe care corpul nostru le iubește. Oferta sa generoasă de vitamina C ajută la combaterea semnelor de oboseală.


În plus, flavonoidele prezente servesc la prevenirea riscurilor de boli cardiovasculare și la stimularea sistemului imunitar. Iți plac deja Clementinele? De acum încolo, cred ca le veți iubi și mai mult!

Brânza de vaci

Este momentul pentru a cumpăra brânza clasică de vaci pentru o creștere in talie de 0%, si mult mai sănătoasă! Contrar convingerilor populare, brânza albă de vaci este sănătoasa și este o sursă de proteine și calciu.

Ea adaugă oligoelemente esențiale pentru mineralizarea dinților și oaselor noastre. Brânza albă nu conține multa materie grasa, deci spunem DA !

Se recomandă persoanelor care doresc să piardă în greutate.

Credeți că gustul e puțin intens ? Faceți ca mine și adăugați fructe sau fulgi de ciocolată neagră.

Mărul

Da, da, da, mărul, fructele care se găsesc în orice anotimp al anului sunt destul de accesibile! Acest fruct are o cantitate semnificativă de beneficii, inclusiv conținutul său de fibre și antioxidanți care ajută la combaterea îmbătrânirii premature a pielii și ușurează digestia.

În plus, merită să știți că mărul este alimentul dvs. aliat datorită efectului natural de suprimare a foamei!

Să mai menționăm si că nu riscați să fiți deshidratate datorită compoziției sale, care reprezintă aproximativ 85% din apă! Da, nu visezi !

Renunța la cookies-uri și treci la ceva sănătos!

Iaurtul natural

Produsele lactate sunt prietenii noștri pentru viață ♪♪♪♪ lalalala! La fel ca și brânza de vaci, vă sfătuiesc să folosiți iaurturile naturale! Acestea sunt surse generoase de calciu (și da, nu este nimic, pentru care se recomandă consumarea a 3 produse lactate pe zi).

În detrimentul laptelui, iaurturile naturale sunt mai ușor de digerat (si e suficient pentru a va face fericite)!

Trebuie remarcat faptul că este foarte scăzut în calorii și conține un procent mic de grăsime, un adevărat aliat în contextul unei diete de slăbire!

Ciocolata neagra

Cine ar fi crezut că ciocolata ar putea fi sănătoasă? Se recomandă să gustați 1 până la 2 pătrate de ciocolată neagră 100% cacao în timpul pauzelor, ce delicioase gurmande!

Dimpotrivă, ciocolata albă, maioneza, untul etc. nu sunt recomandate din cauza caloriilor ridicate! Aveți grijă să nu faceți o comă de ciocolată aha ..

Pe scurt, pentru a învinge mai bine poftele, evitați alimentele calorice si favorizați alimente mai sănătoase! Pentru a continua această lansare frumoasă, descoperă sfaturile noastre pentru a vă pune în sfârșit in contact si cu sportul. Ne vedem curând.

#myskin & #epilspecialist