1

Primavara este pe sfarsite!

Zile sunt mai lungi ! Si razele soarelui , natura , fructele delicioase anunță sosirea verii.

În această perioadă este important să iti pregatesti  corect pielea. Într-adevăr, trecerea catre dogoarea soarelui o va face mai sensibila. Prin urmare, luăm pașii potriviți pentru a o pregăti și anticipa sezonul următor.

105028887 5616x3744

Asigurați o piele noua!

Inca este mai ! Luna cireselor!

Daca nu este prea tarziu si pleci intr-o vacanta timpurie de inceput de iunie, primul pas pentru a-ți pregăti pielea înainte de expunerea prelungita la soare este Peelingul.

Soluția ideală pentru a avea un ten radiant și pentru a stimula reînnoirea celulelor.

Peelingul este grija ta când ajunge vara! În primul rând, te ajuta la decongestionarea porilor.

Ca să eviți acumularea de celule moarte și să obții un ten luminos și omogen.


De asemenea, pentru pielea  mai fragilă sau daca nu doresti sa treci prin  cojirea chimică agresivă a dermatologilor, SOFT-PEELINGUL este soluția ideală. Exfoliază pielea profund, dar fără să o atace. Exfolierea delicată este asociată cu ultrasunete pentru drenajul țesutului adânc. Pielea își recapătă astfel o strălucire incomparabilă! Produsele din gama Dermakleb si BM Glicolic de la Baldan Group sunt ideale si se adreseaza saloanelor de cosmetica dar si pentru uz acasa la tine.

fruits

Un avânt anticipat!

Și da, pregătirea pielii, de asemenea, trece prin dieta. Într-adevăr, capsulele „frumoase” și alimente bogate în beta-caroten vor permite pielea să înțeleagă mai bine sosirea expunerii la soare și UV.

În ceea ce privește suplimentele alimentare, iti reamintim că este necesar să soliciti sfatul unui medic. Dar pentru ca te confrunți cu multitudinea de produse de pe piață, știi că produsele ar trebui să conțină în mod ideal 3 tipuri de active:

  1. Carotenoide (beta-caroten, licopen, luteina …),
  2. Antioxidanți (vitamina C, E, seleniu …),
  3. Agenți de hidratare (tip omega-6).
fructe

În ceea ce privește alimentele, favorizam evident morcovii. Dar și toate fructele și legumele de culoare rosie, portocalie și verde (capsunile, ciresele, caisele, roșii, mango, piersici, pepeni, spanac, broccoli …).

De asemenea, alimentele bogate în vitaminele A și E, cum ar fi ouăle, uleiurile vegetale (de preferință presate la rece) și semințele oleaginoase, care sunt excelente pentru menținerea suplă a pielii.

În plus, ele promovează regenerarea celulară și asta este bine!


În cele din urmă, pentru entuziastele UV, cel mai bine  este  sa fi informata. UV-ul nu este sigur, nu  abuza și urmează instrucțiunile de siguranță ale centrului tău de bronzare.

Dacă observi înroșirea ,mâncărimea, sau orice alte modificari ale pielii,  consulta un dermatolog cu experiența.

145514731 5908x4016

Ofera-ti un tratament de detoxifiere pentru piele

Etapele cruciale pentru a-ti pregăti pielea înainte de vară, elibereaz-o de toate impuritățile. Deoarece da, din păcate, imperfecțiunile nu sunt prerogativa pielii tinere. Deci, pentru a te  bucura de vară și a începe să iti luminezi rutina de make-up, ofera-ti un mic tratament de îngrijire specifică.  Un tratament DETOX va combina Peelingul superficial sau profund cu Ultrasunetele cu Ingrediente active. Scopul fiind acela de a scăpa în cele din urmă de imperfecțiuni și alte microchisturi înainte de zilele frumoase. Piele frumoasa de piersica (si curând aurie)!

Este adesea greșit de crezut că este dificil să obții o piele frumoasă pentru vară. Cu o anumită îngrijire făcută corect și utilizarea de produse adecvate, este posibil să  menții această piele de piersica pe tot parcursul anului! J

SI NU UITA! Crema cu factor de protectie potrivita tenului tau sa nu iti lipseasca din uz! Detalii … intr-un articol dedicat!