Soare Bronz sănătos 5

1. Textura produselor are un rol esențial in crearea obiceiului de utilizare a produselor cu factor de protecție. Astfel, produsele cu SPF 15 le preferam datorita texturii ușoare si absorbției rapide in piele.

2. Produse de protecție solara au fost create pentru a fi folosite in diferite condiții:

– la plaja, in condiții de expunere prelungita la raze foarte puternice – cu o consistenta mai bogata si cu o formula rezistenta la apa. Este foarte important sa reaplici produsele ori de cate ori este nevoie.

– zi de zi – cu o textura mai ușoara, mai puțin grasa.

3. Pentru o protecție de lunga durata, cantitatea si frecventa aplicării sunt foarte importante. Daca ai pielea foarte sensibila sau știi ca vei sta foarte mult la soare, folosește un produs cu un SPF ridicat 30-50, intr-o cantitate suficienta si reaplica ori de cate ori este nevoie. Astfel ii vei oferi pielii tale o protecție eficienta si completa.

tan t

Atenție! Sfaturi pentru o protecție solara completa:

 1. Aplica in fiecare zi o crema de protecție cu spectru larg, cu SPF minim 15. Aplica produsul din belșug, uniform si frecvent.
 2. Reaplica protecția solara la fiecare 2 ore atunci când participi la activitati in aer liber, chiar si in zilele noroase.
 3. Evita ‘orele de vârf’ când razele soarelui sunt cele mai puternice – de la 10-11 dimineața pana la 4-5 p.m.
 4. Poarta haine care sa te protejeze, cum ar fi camasi cu mâneca lunga sau pantaloni.
 5. Poarta palarii cu boruri largi si ochelari de soare atunci când te afli in aer liber.
 6. Stai la umbra ori de cate ori este posibil!
 7. Evita suprafețele care reflecta lumina (apa, nisip, beton, zăpada), care pot reflecta pana la 85% din razele daunatoare ale soarelui.
 8. Asculta-ți… umbra! Daca umbra este mai scurta decât tine, ai toate șansele sa capeți arsuri solare
 9. Evita solarul! Evita solarul! Evita solarul!!
 10. Examineaza-ți pielea din cap pana in picioare, cel puțin o data la trei luni, pentru a depista eventualele semne pe piele si daca ești in dubiu, mergi la un medic dermatolog cu experiența.
 11. DACA te decizi sa începi sau sa continui VARA procedurile de a înlătura parul de prisos cu aparatele laser de epilare profesionala Flash X Press aflate in cele 25 de locatii in tara, trebuie sa stii ca sunt 100% sigure si testate îndelung; nu dăunează pielii si au un modul special de lucru pentru pielea bronzata. Respecta instrucțiunile si protocolul impuse de specialistul in epilare laser . Este o incantare !

AI GRIJA DE TINE!