Recuperarea  după epilarea  părului cu laser diode – Epil Specialist laser te invata !


Dragile noastre ( dragii noștri – pentru ca ne adresam in aceeași măsura femeilor cat si barbatilor ) stim ca dorești sa fii informata/informat  atunci când începi ședințele de epilare laser.

Unul dintre subiecte ar fi recuperarea dupa laser, ce sa facem si ce sa nu facem in perioada de vara si in general DUPA LASER! J

Recuperarea durează de obicei 1-2 zile
Nu afectează deloc activitățile de zi cu zi
Regula este sa nu va expuneți la soare sau solar  înainte sau după laser. Privind solarul… un sfat prietenesc?..  MAI   BINE DELOC!

recuperare dupa laser diode 1

Timpul de recuperare la îndepărtarea părului cu laser este de o zi sau max două zile după fiecare ședința.

Recuperarea este foarte ușoară în majoritatea cazurilor. Un pic de roșeață pentru o zi sau două după tratament, dar nu și altceva.

Însa brandul Epil Specialist  folosește protocoale cu ingrediente „secrete” special concepute pentru epilarea cu laser  –  produsele  profesionale din gama NEODDERM pe care le folosim înainte si după ședința de epilare, chiar si gama pentru acasă, astfel incat clientele noastre nu au nici măcar acest disconfort de roșeața după laser.

In plus pielea devine hidratata si catifelata ca de bebeluș.

recuperare dupa laser diode 2

Ingrijirea pielii


În urma sesiunii de îndepărtare a părului cu laser, fiți blând cu pielea acasă. Imediat după tratament, trebuie să te speli cu produse cosmetice cu PH neutru, gel de dus sau săpun, te putem ajuta si noi cu produsul SOFT BATH gel de dus  și să evitați frecarea zonei pentru câteva zile, precum și evitarea oricăror produse iritante – deodorante sau parfumuri; exclus de făcut peeling, cum ar fi peelingul cu acizi daca am efectuat  epilarea fetei de exemplu ( mustața, obraji, barba)

recuperare dupa laser diode 3

Expunerea  solară


Ar trebui să evitați expunerea la soare, inclusiv saloanele de bronzare, pentru a vă asigura cele mai bune rezultate și pentru a evita efectele secundare neplăcute. Este important să nu va  bronzați chiar înainte de procedura 2-3 zile min pana la 10 zile daca am fost in vacanta si suntem foarte bronzați si  după ședința tot cam 2-3 zile min sa așteptam,  deoarece se pot provoca hiperpigmentare și arsuri de-a lungul tratamentului.

Ideal este să ai tonul  de bază  al pielii în timp ce efectuezi  tratamentul  laser ,  pentru a obține rezultate maxime posibile. Dar este important si sa nu întrerupi laserul in perioada vacantelor,  măcar  1  ședința sa faci pe parcursul verii,  la circa 2 luni de la ultima ședința laser.

SI NU UITA DE  CREMA CU FACTOR DE PROTECTIE pe zonele epilate cu laser si pe care le vei expune la soare. 

recuperare dupa laser diode 1

Îndepărtarea părului între tratamente


Dacă sunteți deranjat de părul excesiv între tratamentele cu laser pentru îndepărtarea părului, îl puteți rade cu lama sau aparatul de ras,  asta este… pana când vom obține rezultatele definitive. Dar parul va fi rărit si firav daca deja ai început ședințele.

Nu se recomandă  ceara, aparatul de smuls,  utilizarea cremelor depilatoare sau de albire.