Ceară, lama de ras, depilatoare electrice, nu mai vrem! Îndepărtarea cu laser este soluția ideala pentru eliminarea părului nedorit facial și de pe corp. Personal consider ca este una dintre cele mai fabuloase inventii in domeniul medical si de beauty. Cu toate acestea, în ciuda rezultatelor incontestabile, există încă mituri despre epilarea definitiva cu laser care plutesc în jurul acestei tehnici deja populare de îndepărtare a părului.

Astăzi, suntem aici pentru a-ti stabili prima programare cu noi (Epil Specialist).  Citiți mai departe pentru a afla de ce sa alegem epilarea cu laser peste toate celelalte.

Află 25 de sfaturi pentru o piele uluitoare

epilarea definitiva cu laser 2

Mituri despre epilarea definitiva nr. 1: Nu este sigur pentru tine

Epilarea cu laser este un tratament avizat FDA care tinteste și pătrunde în foliculii de păr. Este un tratament cu lumina laser care penetreaza strict pana la radacina firului de par in derm , fara a dauna tesutului inconjurator.

Tehnicile de epilare cu laser sunt si trebuiesc executate de profesionisti autorizati, cu indrumare medicala ( dermatologie ) si care au parcurs sesiuni de training sofisticate si au experienta indelungata, așa că fiți siguri că sunteți pe mâini bune.

Mituri despre epilarea definitiva nr. 2: Acest tratament funcționează numai pe anumite fototipuri  ale pielii.

De-a lungul timpului au existat diferite tipuri de lasere care au tratat selectiv anumite fototipuri ( Ruby , Alexandrite, Yag  si mai tarziu Dioda cu spectru larg). Lumea medicala a recunoscut lungimea de unda ideala pentru epilarea definitiva cea de 808-810 nm dioda, insa tehnologia a mers mai departe si tehnicienii au combinat in acelasi aplicator mai multe bare laser de diferite lungimi de unde  755 nm Alexandrite + 808 nm dioda + 1064 nm Yag  care au crescut rezutatele in epilarea progresiv definitiva pentru toate tipurile de par si piele, mai putin pentru parul alb, care nu are melanina si practic lumina laser nu poate fi absorbita.

epilarea definitiva cu laser 1

Mituri despre epilarea definitiva nr. 3: Durerea este intolerabilă cand te epilezi definitiv

Adevarata durere o simtim cand smulgem parul ! :) Pentru tratamentul laser cei mai multi  clienți descriu senzația pulsului laser ca și o ciupitura sau lovirea cu un mic elastic de cauciuc în zona tratată. Cei cu sensibilitate mai mare la “durere” in anumite zone de pe corp , cum ar fi inghinal, se foloseste practica racirii zonei care are un mic efect anestezic,  chiar cu un aplicator special de crio care raceste pielea pana la -15 grade celsius. Dar sustin cu tarie ca trebuie sa simtim trecerea luminii laser la nivelul radacinilor firelor de par. In nici un caz nu trebuie sa simtim senzatia de arsura / fierbinte.

Mit despre epilarea definitiva nr. 4: Un singur tratament de epilare definitiva este tot ce ai nevoie

În timp ce majoritatea clienților pot vedea rezultate uimitoare după un singur tratament, asta nu e tot! este nevoie de o serie de tratamente pentru a stopa capacitatea de regenerare a foliculului de par si de a acoperi toate stadiile de crestere ale parului . Media este de 6-8 sedinte , maxim 10 sedinte pentru fata.

Deși numărul de tratamente depinde de răspunsul individului la îndepărtarea părului cu laser, de intensitatea cu care este folosit laserul și de cantitatea de păr care trebuie îndepărtată, procesul necesită de obicei cca 8 tratamente in total pentru reducerea permanentă a părului, bazate pe ciclul natural de creștere. Urmeaza 1-2 sedinte de intretinere pe an.  Coerența plus timpul sunt egale cu rezultatele!

epilarea definitiva cu laser 7

Mit 5: costul prea mare , ‘’se va rupe banca’’

Prețurile se raporteaza la  nevoile individuale ale fiecărui client, deci la numarul zonelor care se epileaza cu laser. În timpul consultatiei  gratuite, un specialist în epilarea cu laser,  va lucra impreuna cu tine la un plan de tratament care să răspundă nevoilor și bugetului tău. Preturile practicate de noi sunt destul de accesibile . Epil Specialist oferă o varietate de opțiuni de plată și finanțare, care vă ajută să faceți tratamentele mai accesibile financiar în timp ce obțineți rezultatele dorite. Bonus: Oferim discounturi speciale pentru pachete de tratament și reduceri uimitoare în fiecare lună!

Așadar, dacă te-ai săturat de par tepos , foliculita, par incarnat  sau iritatii, epilarea cu laser este un mod simplu și eficient de a distruge foliculii de păr în câteva minute. La revedere părul nedorit, salut piele netedă!


Am abordat asftel cele mai cunoscute mituri despre epilarea definitiva.

Vrei să dai o lovitură? Înscrieți-vă astăzi la consultația dvs. Gratuită

www.epilspecialist.ro  tel 0799929229 ( sms / whatsapp )

FB Epil Specialist Bucuresti  /  Epil Specialist Pitesti