Cum să obții o siluetă de vis cu tehnologii de ultimă generație

La nivel mondial, numeroase persoane se confruntă cu kg în plus, apelând la diferite metode pentru a ajunge în forma dorită. OMS declară că 35% din populație este supraponderală, principalele cauze fiind alimentația deficitară și viața sedentară.

Te-ai săturat și tu să apelezi la diete care oferă rezultate de moment și de efectul yo-yo de care sunt urmate acestea? Iată cum două tehnologii revoluționare te pot ajuta să scapi de kg în plus, să elimini celulita, dar și să-ți îmbunătățești întreg organismul.

Infrabaldan 3.0 & T-Shape 2 sunt tehnologi de ultimă generație în slăbire și remodelare corporală, două echipamente complexe și complete care te ajută să ajungi în forma dorită.

Descoperă Infrabaldan 3.0 & T-Shape 2

Infrabaldan 3.0 este sistemul de activare a metabolismului aerob, pentru slăbire generală și localizată. Programul Infrabaldan constă într-o mișcare de pedalare continuă, dar fără a depune efort, timp de 40 de minute, timp în care întreg organismul se va bucura de beneficiile oferite de luminile cu infraroșu ale echipamentului.

Un senzor amplasat pe braț va detecta bătăile inimii, astfel încât intensitatea pedalării se va ajusta în funcție de puls. Astfel, mișcarea moderată și constantă, odată cu încălzirea țesutului adipos produsă de luminile infraroșii selecționate, reactivează metabolismul aerob.

Întreg procesul se poate traduce printr-o slăbire progresivă și naturală, printr-o procedură plăcută și fără efort.

Beneficiile pe care Infrabaldan 3.0 le are asupra organismului sunt următoarele:

 • accelerarea metabolismului aerob
 • slăbire generală
 • slăbire localizată
 • activarea fericirii prin eliberarea de endorfine și serotonină
 • îmbunătățirea circulației sângelui
 • detoxifierea organismului
 • creșterea rezistenței la efort
Echipamente profesionale slabire & remodelare corporala

T-shape 2 este o stație de lucru complexă, care îmbină 4 tehnologii într-un singur echipament. Acestea acționează simultan pentru a oferi rezultate imediate în eliminarea celulitei și redarea tonusului pielii.

1. Laserul LLLT – studiile dovedesc rezultatele excepționale pe care acesta le are în conturarea non-invazivă a corpului, reducerea grăsimii, reducerea celulitei, scăderea nivelurilor serice de trigliceride și colesterol;

2. Radiofrecvența bipolară – căldura produsă de radiofrecvență este corelată cu modificările tisulare din derm și hipoderm, ducând la o creștere a depozitelor de colagen;

3. Vacuum – este o metodă ce folosește ventuze speciale cu bile de diferite dimensiuni, în funcție de zona tratată, stimulând țesutul conjunctiv și metabolismul lipidic;

4. Mezoporație – o funcție de ultimă generație care promovează absorbția profundă a substanțelor folosite în timpul procedurii.

Beneficiile pe care tratamentul corporal cu T-Shape 2 le oferă asupra organismului sunt următoarele:

 • slăbire localizată
 • eliminarea celulitei
 • recăpătarea fermității pielii și îmbunătățirea elasticității
 • creșterea depozitelor de colagen
 • îmbunătățirea circulației sângelui și a drenajului limfatic
 • oxigenarea țesuturilor
 • detoxifierea organismului

De ce să combini Infrabaldan 3.0 cu T-Shape 2?

Cele două proceduri se completează perfect, astfel încât printr-un tratament personalizat care să includă ambele tehnologii de ultimă generație pentru slăbire și remodelare corporală, rezultatele sunt maximizate. Slăbirea generală și localizată obținută prin activarea metabolismului aerob cu ajutorul Infrabaldan 3.0 este susținută de tratamenetul corporal cu T-shape 2 care va distruge depozitele de celulită și va accelera procesul de slăbire.