Microdermabraziune – ce este si ce beneficii are acest tratament estetic?

Microdermabraziunea este o procedura estetica non-invaziva ce a castigat popularitate datorita beneficiilor sale remarcabile pentru piele. Microdermabraziunea faciala este o tehnica de exfoliere ce indeparteaza stratul superior al epidermei, promovand regenerarea celulara, imbunatatind textura si tonusul pielii si contribuind la diminuarea imperfectiunilor.

Ce le oferi clientilor tai? O piele mai neteda, mai luminoasa si mai tanara, fara timp de recuperare.

In ce consta un tratament microdermabraziune?

Un tratament de microdermabraziune implica mai multe etape, fiecare avand rolul sau pentru a face procedura mai eficienta, dar si mai confortabila pentru client. Iata pasii principali:

 1. Consultarea initiala: inainte de orice, este esential sa discuti cu clientul despre starea actuala a pielii sale, obiectivele pe care vrea sa le obtina prin acest tratament si despre orice probleme dermatologice ar putea avea. Acest pas te va ajuta sa personalizezi tratamentul in functie de nevoile specifice ale fiecarui client.
 2. Curatarea pielii: primul pas in tratamentul propriu-zis este curatarea profunda a pielii. Inainte de orice tratament estetic trebuie indepartate orice urme de machiaj, sebum sau impuritati de la suprafata pielii, pregatind-o pentru etapele urmatoare.
 3. Exfolierea: aici intervine partea principala a dermabraziunii. Folosind un aparat microdermabraziune faciala, se aplica un dispozitiv care indeparteaza stratul superior al epidermei. Aceasta poate fi realizata fie prin tehnica cu cristal, fie prin microdermabraziunea cu diamante, in functie de echipamentul disponibil si preferintele clientului.
 4. Hidratarea si protectia solara: dupa exfoliere, este esential sa hidratezi bine pielea si sa aplici un produs cu protectie solara. Acest pas nu numai va calma pielea, dar o va si proteja impotriva efectelor nocive ale soarelui, avand in vedere sensibilitatea crescuta post-procedura a tenului.
 5. Consultarea post-tratament: incheie sesiunea oferindu-i clientului recomandari pentru ingrijirea pielii acasa si stabilind un plan pentru viitoarele sedinte, daca este necesar.

De ce sa introduci microdermabraziunea in oferta salonului sau clinicii tale de infrumusetare?

Microdermabraziunea faciala este un tratament versatil, potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele si care abordeaza o gama larga de probleme cutanate, de la linii fine, semne de imbatranire, pana la cicatrici usoare si pori dilatati. Oferind acest serviciu, iti diversifici portofoliul si raspunzi nevoilor unui segment mai larg de clienti, imbunatatind atat satisfactia, cat si loialitatea acestora.

Ce aspecte influenteaza pretul microdermabraziunii?

 1. Tipul de echipament utilizat

Primul factor major care influenteaza pretul microdermabraziunii este tipul de echipament utilizat. Exista echipamente mai avansate care ofera rezultate superioare, dar care, evident, sunt mai costisitoare. Investitia initiala intr-un astfel de echipament poate fi semnificativa, dar poate fi justificata prin rezultatele de exceptie oferite clientilor tai.

 1. Consumabilele

Fiecare procedura de dermabraziune consuma anumite materiale, cum ar fi capetele de diamante sau cristalele folosite in tratamentul cu un aparat microdermabraziune. Pretul acestor consumabile se adauga la tariful final al serviciului, variind in functie de calitatea si tipul materialelor utilizate.

 1. Specializare si experienta specialistului

Specialistii calificati si cu experienta cer adesea tarife mai mari pentru serviciile lor. Investitia in formarea profesionala a personalului tau poate creste costurile initiale, dar se va reflecta in calitatea serviciului si in satisfactia clientilor. Asadar, o persoana specializata in diferite tratamente estetice va putea cere pentru tratamentul de dermabraziune un pret mai mare decat cineva fara experienta.

 1. Locatia

Locatia salonului sau clinicii tale poate influenta semnificativ supa pe care o poti cere pe un tratament microdermabraziune. Pretul in zonele urbane sau in cartierele de lux va fi evident mai mare, deoarece cheltuielile de operare sunt mai mari, precum chiria, ceea ce poate duce la costuri mai ridicate pentru servicii.

Ce tipuri de microdermabraziune exista?

 1. Microdermabraziunea cu cristale

Este forma traditionala de dermabraziune, care utilizeaza cristale fine (de obicei, oxid de aluminiu) pulverizate pe piele pentru a exfolia straturile exterioare. Este eficienta, dar poate fi putin mai agresiva cu pielea decat alte metode.

 1. Microdermabraziunea cu diamante

Aceasta metoda foloseste un cap de diamant pentru a exfolia pielea. Este considerata mai precisa si mai delicata decat microdermabraziunea cu cristale, fiind potrivita pentru pielea sensibila sau pentru zonele delicatate, cum ar fi cea in jurul ochilor. O optiune excelenta pentru cei care vor sau au nevoie de o abordare mai delicata.

 1. Microdermabraziunea hidra

Aceasta metoda combina exfolierea cu hidratarea intensiva a pielii, folosind un jet de apa sub presiune. Este extrem de blanda si poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice ale pielii clientilor.

De ce se folosesc diamantele in microdermabraziune?

Microdermabraziunea cu diamante este o revolutie in domeniul estetic, oferind o solutie non-invaziva pentru rejuvenarea pielii. Iata de ce ar trebui sa consideri includerea acestei tehnologii de varf in oferta ta!

 1. Precizie: capetele de tratament ale aparatului de microdermabraziune cu diamante pot fi folosite pentru o exfoliere mai precisa si controlata, indepartand straturile superioare ale epidermei fara sa afecteze si straturile profunde. Acest lucru va face pielea sa fie mai stralucitoare si cu un tonus mai bun mult mai rapid.
 2. Tratament personalizat: cu diferite dimensiuni si grade de asprime ale capetelor cu diamante, poti personaliza tratamentul in functie de tipul si nevoile specifice ale pielii fiecarui client.
 3. Un tratament estetic sigur: fiind un tratament non-chimic si non-invaziv, microdermabraziunea cu diamante minimizeaza riscurile de aparitie a iritatilor si reactiilor adverse, fiind potrivita pentru majoritatea tipurilor de piele.
 4. Rezultate vizibile imediat: clientii tai vor aprecia efectele post-tratament – o piele mai luminosa, mai neteda si revitalizata, fara timp necesar pentru recuperare.
 5. Boost pentru alte tratamente: prin indepartarea celulelor moarte ale pielii si optimizarea penetrarii produselor cosmetice, tratamentul de microdermabraziune cu diamante pregateste pielea pentru tratamente ulterioare, amplificandu-le eficacitatea.

Aparatele profesionale de microdermabraziune – tehnologie de ultima ora in ingrijirea pielii de la My Skin!

Suntem incantati sa iti prezentam gama profesionionala de aparate de micrdermabraziune de la Weelko. Aceste aparate reprezinta ultima inovatie in domeniul ingrijirii pielii, oferind tratamente de exfoliere de neegalat care imbunatatesc vizibil textura si stralucirea tenului.

Ce fac aparatele de microdermabraziune Weelko atat de speciale?

 • Tehnologie avansata: fiecare aparat utilizeaza tehnologia de dermabraziune cu diamant, asigurand o exfoliere profunda, dar delicata, care stimuleaza regenerarea celulara si creste productia de colagen.
 • Rezultate profesionale: concepute pentru a satisface standardele inalte ale profesionistilor din domeniul estetic, aceste aparate ofera rezultate eficient cu minimum de disconfort.
 • Versatilitate: cu setari ajustabile si diferite capete de tratament, aparatele se pot adapta pentru a trata o gama larga de tipuri de piele, de la riduri fine si pete de varsta, pana la cicatrici si acnee.
 • Usor de utilizat si intretinut: designul si instructiunile clare fac din aceste aparate o alegere excelenta pentru orice profesionist. Utilizare si intretinere fara efort.

Ai intrebari sau vrei sa discuti mai multe despre cum aparatele de microdermabraziune profesionale pot transforma salonul sau clinica ta? Contacteaza-ne, echipa My Skin este aici sa te ajute! Sa facem frumusetea accesibila impreuna!