Ce este micropigmentarea și cum se realizează corect?

Dacă îți place să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de tehnici și tratamente de înfrumusețare, ai ajuns în locul potrivit, te ținem la curent cu ultimele vești din domeniu.

Hai să vorbim despre micropigmentare, o tehnică tot mai căutată în saloanele de înfrumusețare. De ce? Răspunsul îl găsești în rândurile de mai jos, continuă să citești!

 

Ce este micropigmentarea?

Este o procedură cosmetică semi-permanentă ce implică introducerea unor pigmenți speciali în stratul superior al pielii. Acest tratament estetic este folosit pentru conturarea și umplerea sprâncenelor, redefinirea liniei buzelor sau chiar pentru realizarea unor efecte de eyeliner.

Micropigmentarea este o soluție excelentă pentru cei care își doresc să aibă un look natural, dar bine definit, fără stea zilnic în fața oglinzii.

Beneficiile micropigmentării

Micropigmentarea sprâncenelor si buzelor a devenit tot mai populară in ultimii ani, clientele vin în saloanele de înfrumusețare pentru că:

 • Micropigmentarea oferă un aspect natural, care poate fi personalizat în funcție de preferințele și trăsăturile fiecărui client.
 • Rezultatele pot dura între 1 și 3 ani, în funcție de tipul de piele și de îngrijirea post-procedură.
 • Nu mai pierd timpul aplicând machiaj în fiecare zi, au mereu un aspect îngrijit.
 • Micropigmentarea poate corecta asimetriile naturale ale sprâncenelor sau buzelor.

Rezultatele micropigmentarii sunt impresionante, de aceea este un serviciu pe care îl poți include în oferta salonului tău foarte usor și care va atrage o mulțime de noi cliente.

La My Skin găsești aparatele și informațiile de care ai nevoie ca afacerea ta sa aibă succes. Împreună ducem tratamentele estetice la următorul nivel!

Micropigmentare sprâncene

Micropigmentarea sprâncenelor este soluția ideală pentru sprâncene perfecte și bine definite. Această tehnică este ideală pentru cei care au sprâncene inegale, rare sau care au pierdut din volum din diverse motive.

Micropigmentare buze

Pentru buze bine conturate și senzuale, tehnica de micropigmentare a buzelor este soluția perfectă. Prin această procedură este definit conturul buzelor și sunt corectate asimetriile, oferind un efect de volum. De la nuanțe naturale până la cele mai îndrăznețe, alegerea culorii se face în funcție de tonul pielii și preferințele personale ale clientei.

Aparate pentru micropigmentare

Pentru rezultate naturale si de durată, ai nevoie de un aparat profesional de înaltă calitate. La My Skin ți-am pregătit aparate de micropigmentare de ultimă generație.

Pe langă aparat, ai nevoie si de consumabile. Printre acestea se numără:

 • Microace de unică folosință.
 • Pigmenți de calitate superioară: pigmenții trebuie să fie hipoalergenici și să reziste în timp.

Aparatele din oferta My Skin respectă normele de calitate, ele îi permit esteticianului sa aibă control complet asupra adâncimii și densității culorii de micropigmentare.

Alege aparate profesionale, alege să lucrezi ca un profesionist! 

Cine poate realiza micropigmentarea?

Micropigmentarea, o tehnică de machiaj semi-permanent, trebuie realizată de specialiști bine pregătiți. Aceștia trebuie să urmeze cursuri acreditate și să dețină certificări care atestă competențele lor. Este esențial ca specialiștii să fie familiarizați cu diferitele tehnici, tipuri de piele și reacțiile acestora la pigmenți​.

Pașii de bază ai tratamentelor de micropigmentare:

 • Discută cu clientul despre așteptările sale și oferă-i toate detaliile despre procedură, cum se va desfășura și la ce să se aștepte.

Cu siguranță clientele te vor întreba dacă, de exemplu, doare micropigmentarea sprancenelor. Tu, ca și specialist, trebuie sa fii capabil sa răspunzi la toate întrebările pe care le primești.

 • Utilizează doar echipamente sterile și măști, mănuși și halate de unică folosință. Asigură-te că toate consumabilele sunt desigilate în fața clientului​.
 • De obicei, se aplică un anestezic local pentru a minimiza disconfortul. Aceasta face procedura aproape nedureroasă​.
 • Când vin să își micropigmenteze sprâncenele, buzele sau linia ochilor, clientele se așteaptă la un rezultat simetric și natural. Folosește un creion special și desenează conturul sprâncenelor, buzelor sau liniei ochilor inainte sa aplici culoarea.
 • Cu ajutorul aparatului de micropigmentare, introdu pigmentul în stratul superior al pielii. Acest proces poate dura între 1 și 2 ore, în funcție de zona tratată.
 • Explică clientului cum să îngrijească zona tratată.

Oricât de bine ai explica în ce constă micropigmentarea, clientelor vor avea întotdeauna întrebări. Iată cateva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc esteticienii înainte și după ședințele cu aparatele de micropigmentare!

Este dureroasă micropigmentarea?

Nivelul de durere resimțit poate varia de la persoană la persoană. Majoritatea clientelor descriu senzația ca fiind similară cu un disconfort ușor. Înainte de procedură, este aplicată o cremă anestezică pentru a reduce la minimum orice disconfort. Totuși, unele cliente pot simți mai multă durere, în funcție de cât de sensibile sunt.

Cât timp ține culoarea după micropigmentare?

Rezultatele micropigmentării pot dura între 1 și 3 ani, în funcție de tipul de piele, stilul de viață și îngrijirea post-procedură.

Care este diferența dintre micropigmentare și tatuajul cosmetic?

Deși ambele proceduri implică introducerea pigmenților în piele, există diferențe majore. Micropigmentarea utilizează pigmenți special formulați care se vor estompa în timp și care arată natural. Tatuajele cosmetice folosesc cerneală permanentă care tinde să își schimbe culoarea odată cu trecerea anilor, dar nu dispare.

De asemenea, micropigmentarea este realizată la o adâncime mai mică în piele decât tatuajele tradiționale.

Ce ar trebui să fac înainte și după procedura de micropigmentare?

 • Înainte de procedură, este recomandată evitarea consumului de alcool și a medicamentelor care pot subția sângele, cum ar fi aspirina, cu cel puțin 24 de ore înainte.
 • De asemenea, clientele ar trebui să evite expunerea excesivă la soare înainte și după micropigmentare.
 • După procedură, pe zona tratată trebuie aplicat un unguent care să calmeze și să vindece pielea.

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care cu siguranță le poți primi de la clienți, fii mereu pregătit, răspunde simplu și pe înțelesul tuturor.

De ce este important să investești în echipamente de calitate?

Aparatura de micropigmentare de la My Skin este ceea ce profesioniștii caută – control total și o performanță de top, reducând timpul de tratament și minimizând disconfortul clientului. Investește în calitate și vezi diferența pe care o poate face aparatura profesională pentru succesul afacerii tale!

Ca majoritatea tratamentelor estetice, micropigmentarea poate avea efecte adverse. Iată o listă cu cele mai frecvente riscuri si motivele pentru care pot să apară!

 1. Infecții

Nu trebuie să mai menționăm cât de importantă este igiena. Noi, la My Skin, comercializăm doar echipamente de înaltă calitate, ușor de sterilizat, pentru a minimiza acest risc.

 1. Reacții alergice

Pigmenții, în cazul unor persoane, pot provoca reacții alergice. Folosește doar pigmenți de cea mai bună calitate și realizează înainte de fiecare ședință de tratament un test de sensibilitate.

 1. Rezultate neuniforme

Experiența esteticianului și aparatura de calitate îndoielnică se vor observa imediat in rezultatul final.

 1. Modificări de culoare

Din nou, calitatea pigmenților si a aparatului micropigmentare își vor arăta efectele. Nu face niciodata rabat de la calitate!

La My Skin ne dedicăm eforturile astfel încât să avem mereu în ofertă echipamente și aparate de cea mai bună calitate – modernă, fiabilă, care respectă cele mai stricte standarde de siguranță și igienă.

În plus, echipa noastră este mereu disponibilă pentru suport tehnic și consultanță. Ai mai multe întrebări despre aparatele de micropigmentare? Nu ezita să ne contactezi!

Totul despre cavitație – ce este, cum funcționează și la ce ajută?

Tratamentul cu aparatul de cavitație este una dintre vedetele industriei beauty, care a transformat complet modul în care putem pierde depunerile inestetice de grăsime. 

Suntem My Skin, expert și distribuitor de aparatură profesională pentru saloane de înfrumusețare, și vrem să te punem la curent cu tot ce trebuie să știi despre cavitație. Continuă să citești!

Ce este cavitația?

Tratamentul cu aparatul de cavitatie este o metodă non-invazivă ce folosește unde ultrasonice pentru a reduce grăsimea localizată și celulita, rezultatul fiind conturarea corpului. Este un tratament preferat de mulți dintre clienții saloanelor de înfrumusețare pentru că este confortabil, fără durere și eficient, fără să fie nevoie timp de recuperare.

Cum funcționează cavitația?

Simplu! Aparatul de cavitație emite unde ultrasonice la o frecvență joasă, care penetrează în straturile profunde ale pielii, ajungând la celulele de grăsime.

Aceste unde creează bule de gaz microscopice în jurul depozitelor de grăsime, care se extind și se contractă rapid. Acest proces transformă grăsimea într-o substanță lichidă, care apoi este eliminată natural de corp prin sistemul limfatic.

Așadar, ce este cavitația? Simplu spus, este un tratament de reducere a depozitelor de grăsime care nu necesită o intervenție chirurgicală, așa cum se întâmplă în cazul liposuctiei. 

Tratamentul cu un aparat cavitație nu necesită anestezie, nu există incizii și nu are perioadă de recuperare. Este o soluție perfectă pentru persoanele care caută o metodă simplă și eficientă prin care să scăpe de grăsimea nedorită și să își îmbunătățească aspectul pielii.

Pe lângă reducerea grăsimii și îmbunătățirea aspectului celulitei, cavitatia poate tonifia pielea. Multe dintre persoanele care au încercat acest tratament au observat o îmbunătățire a fermității pielii în zonele tratate.

Principalele beneficii ale cavitației sunt:

 • Eliminarea depozitelor de grăsime din zonele problematice, cum ar fi abdomenul, coapsele și fesele.
 • Este o metodă eficientă și non-invazivă de modelare și conturare a corpului.
 • Spre deosebire de alte proceduri de remodelare corporală, cavitatia este complet nedureroasă.
 • Clienții pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după tratament.
 • În cât timp se văd rezultatele de slăbit cu cavitatie? Rezultatele pot fi observate după doar câteva sesiuni, în funcție de fiecare persoană și stil de viață.
 • Aparatele de cavitatie sunt sigure, nu afectează țesuturile înconjurătoare sau organele vitale.
 • Cavitația este o opțiune accesibilă pentru o gamă largă de clienți, având puține contraindicații.
 • Pe lângă reducerea grăsimii, cavitatia îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.

Cum decurge o ședință obișnuită cu aparatul de cavitație?

Ședința începe cu o consultare prealabilă, unde esteticianul va sta de vorbă cu clientul. Împreună vor stabili dacă eliminarea grăsimii prin cavitație este cea mai bună metodă de tratament și care sunt așteptările clientului.

De asemenea, la fel de important, esteticianul trebuie sa aibă în vedere de fiecare dată factori precum starea de sănătate generală și istoricul medical.

Dacă totul este în regulă, începe tratamentul propriu zis:

 • Clientul se va așeza confortabil, iar zona vizată va fi curățată, apoi este aplicat un gel special care facilitează transmiterea undelor ultrasonice.
 • Aparatul de cavitație este setat de către estetician astfel încât intensitatea tratamentului să fie cea potrivită pentru client și este mișcat lent peste zona tratată. Clientul va simți o ușoară senzație de căldură, dar procedura este în general confortabilă.
 • O ședință tipică durează între 20 și 60 de minute, în funcție de aria tratată.
 • După tratament, este recomandat să se facă o scurtă sesiune de drenaj limfatic manual sau cu ajutorul unui alt aparat pentru susține eliminarea naturală a grăsimii dizolvate.

Recomandări post-tratament cavitație: clientul ar trebui să consume multă apă ca să poată elimina mai ușor toxinele și să evite alcoolul și alimentele grele pentru câteva zile.

Există contraindicații pentru cavitație? Cui nu îi este recomandată?

Ei bine, deși este un tratament sigur pentru majoritatea oamenilor, fiind o metodă de tratament non-invazivă de reducere a grăsimii, există o serie de contraindicații in cazul cavitației. Iată cine nu ar trebui să recurgă la acest tratament:

 • Femeile însărcinate sau care alăptează – siguranța este mereu cea mai importantă, iar cavitația nu este indicată în timpul sarcinii. Nu există suficiente studii care să garanteze siguranța acestei proceduri pentru femeile însărcinate sau pentru făt.
 • Persoanele cu afecțiuni cardiace și implanturi cardiace – ultrasunetele utilizate în caviție pot interfera cu diverse condiții medicale legate de inimă.
 • Persoanele cu implanturi metalice – ultrasunetele pot încălzi metalul, cauzând disconfort sau alte probleme; e bine ca zonele cu implanturi să fie evitate.
 • Afecțiuni severe ale pielii – dacă pielea clientului prezintă răni deschise, eczeme sau infecții, este esențial ca esteticianul să amâne tratamentul până la vindecarea completă.
 • Tulburări de coagulare – persoanele cu probleme de coagulare a sângelui ar trebui să evite acest tratament.
 • Boli cronice grave – clienții cu afecțiuni grave, cum ar fi cancerul sau bolile severe de ficat sau rinichi, trebuie să discute cu medicul lor înainte să ia în considerare un tratament cu aparatul de cavitație.

Cum să procedezi când ai un client cu istoric medical? Este simplu: întotdeauna efectuează o anamneză amănunțită a stării de sănătate a clientului înainte de a recomanda tratamentul cu aparatul cavitație. Nu îți asuma nici un risc atunci când vine vorba de sănătatea clienților tăi!

Cavitație sau radiofrecvență – care este diferența și ce tratament le recomanzi clienților?

Deja știi ce este cavitația și probabil ai auzit și despre radiofrecvență, dar care este diferența dintre aceste două tehnologii folosite în tratamentele estetice?

Noi, la My Skin, distribuitori de aparatură profesională în care au încredere profesioniștii din domeniul beauty, vrem să te ajutăm să înțelegi mai bine aceste tehnologii, astfel încât să poți oferi cele mai bune servicii clienților tăi.

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența, spre deosebire de cavitație, se bazează pe emisia de unde radio care pătrund adânc în piele, stimulând producția de colagen și elastină. 

Aceasta îmbunătățeste fermitatea și elasticitatea pielii, reducând aspectul ridurilor și al pieli lăsate. Este perfectă pentru tratamente faciale și corporale, având un efect de întinerire și tonifiere.

Cavitație sau radiofrecvență?

Diferența majoră între cele două tehnologii stă în modul lor de acțiune. Cavitația este mai concentrată pe reducerea grăsimii și remodelarea corpului, în timp ce radiofrecvența se concentrează pe îmbunătățirea texturii și elasticității pielii. Astfel, alegerea între cele două depinde de nevoile și obiectivele specifice ale clienților tăi.

Recomandăm cavitația pentru cei care au depozite de grăsime pe care vor să le diminueze, fără intervenții chirurgicale. Este ideală pentru abdomen, coapse și alte zone cu adipozitate localizată. Radiofrecvența, pe de altă parte, este recomandată pentru clienții care sunt mai preocupați de semnele îmbătrânirii sau de laxitatea pielii, fiind o opțiune excelentă pentru întinerirea facială sau pentru tonifierea pielii de pe corp.

Acum că știi toate aceste informații, e timpul să alegi aparatura potrivită pentru salonul tău de înfrumusețare, clinica sau spa-ul tău!

La noi găsești echipamente moderne, certificate, testate, de la producători de aparatură profesională renumiți – pentru experții din domeniul beauty.

Ai întrebări despre oferta noastră? Echipa My Skin are răspunsurile pregătite! Contactează-ne!

radiofrecventa

Radiofrecvența facială și corporală – tratamente, beneficii, contraindicații

Știm că ești în permanență în căutarea celor mai bune tehnologii și a informațiilor relevante, care să te ajute să îți transformi salonul sau clinica de înfrumusețare în locul unde oamenii să vină pentru profesionalism și pentru rezultate dovedite. 

 

Hai să vorbim despre un tip de tratament estetic foarte popular în ultimii ani, radiofrecvența!

Pe scurt, un aparat de radiofrecvență profesional se bazează pe emiterea de unde radio care pătrund în straturile profunde ale pielii, generând căldură și stimulând producția de colagen și elastină.

Radiofrecvența este un tratament potrivit atât pentru ten, cât și pentru corp.

Haide să vedem de ce aparatul de radiofrecvență facială este un must-have pentru salonul tău!

radiofrecventa faciala

Ce este radiofrecvența facială?

Radiofrecvența facială este o procedură non-invazivă ce folosește unde de energie pentru a încălzi straturile profunde ale pielii. 

Ce beneficii are tratamentul de radiofrecvență facială?

 • Tratamentele cu radiofrecvență pot reduce vizibil ridurile și liniile fine, oferind pielii un aspect mai tânăr, rejuvenat.
 • Stimularea producției de colagen îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Pe lângă efectele anti-îmbătrânire, radiofrecvența îmbunătățește și textura pielii, făcând-o mai netedă, uniformă.
 • Fiind o procedură non-invazivă, nu necesită timp de recuperare.

Cum trebuie pregătită pielea pentru tratamentul cu aparatul de radiofrecvență facială?

 • Pentru a elimina orice urmă de machiaj, sebum și impurități, începe cu o curățare profundă, dar delicată a tenului. Alege un produs de curățare potrivit pentru tipul de piele ar fiecărei persoane în parte.
 • Aplică un produs care să exfolieze pielea, precum o mască pentru față, pentru a îndepărta celulele moarte. 
 • Pentru a evita apariția iritațiilor, alege un produs blând cu pielea.
 • Pielea bine hidratată răspunde mai bine la tratament. Folosește un ser hidratant bogat în antioxidanți, acest produs cosmetic va pregăti și proteja pielea.

Cum trebuie îngrijită pielea înainte și după tratamentul cu aparatul radiofrecvență facială?

 1. Asigură-te că toți clienții tăi înțeleg importanța hidratării intense în zilele pre și post tratament. Acest pas simplu pe care îl pot include în rutina zilnică de îngrijire va maximiza efectele benefice ale tratamentului și va susține și vindecarea pielii.
 2. Pune accentul pe importanța aplicării unei creme cu SPF de mai multe ori zi, dar mai ales după tratament, pentru a proteja pielea sensibilă de efectele nocive pe care razele solare le pot avea.
 3. Sfătuiește-i să stea departe de activități care pot supraîncălzi pielea (saune, băi fierbinți) pentru cel puțin 24-48 de ore după tratament. 
 4. De asemenea, pentru că pielea va fi mai sensibilă după tratamentul cu aparatul de radiofrecvență facială, recomandă-le să evite exfolianți și alte produse active care pot irita tenul.
 5. Machiajul nu ar trebui aplicat imediat după încheierea tratamentului. Recomandă o perioadă de cel puțin 24 de ore în care pe piele să nu fie aplicat altceva în afară de produse care să hidrateze și protejeze. 
radiofrecventa corporala

Ce este radiofrecvența corporală?

La fel ca tratamentul pentru ten, radiofrecvența corporală este un tratament non-invaziv care are rezultate vizibile rapid. Ședințele de tratament corporal au următoarele beneficii:

 1. Aparatul de radiofrecvență stimulează producția de colagen și elastină. Rezultatul fiind o pielea mult mai elastică și fermă.
 2. Îmbunătățește circulația sângelui și stimulează drenajul limfatic. 
 3. Radiofrecvența este, de asemenea, un tratament des folosit în remodelarea și conturarea siluetei prin reducerea depozitelor de grăsime localizate.

Pentru ca tratamentul să aibă cele mai bune rezultate, pielea trebuie curățată (fără urme de produse cosmetice, autobronzant, parfum etc.), exfoliată și hidratată.

După tratament, recomandă folosirea cremelor cu protecție solară, evitarea temperaturilor extreme și folosirea unor produse cu ingrediente active, așa cum sunt cele cu retinol. Indicațiile sunt aceleași ca și în cazul tratamentului estetic de radiofrecvență facială.

Ce aparate de radiofrecvență sunt utilizate in saloane?

 • Echipamente cu radiofrecvență monopolare: acestea aparate utilizează un singur electrod pentru a emite unde de radiofrecvență. Sunt adesea folosite în proceduri de estetică pentru a stimula producția de colagen și a strânge pielea.
 • Echipamente cu radiofrecvență bipolare: aceste dispozitive folosesc doi electrozi și sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a penetra mai puțin adânc în piele, făcându-le ideale pentru tratamentele de radiofrecvență facială care necesită o precizie mai mare.
 • Echipamente cu radiofrecvență fractionată: această tehnologie emite energie de radiofrecvență într-un mod controlat și segmentat, fiind foarte precisă. Este utilă în tratamentele de rejuvenare a pielii, unde este necesară o abordare mai delicată.
 • Echipamente cu radiofrecvență sublativă: combinația dintre tehnologia de ablație și radiofrecvență oferă beneficii duble, îmbunătățind textura pielii și la reducând ridurile prin stimularea colagenului.

 

Cum se desfășoară sesiunile de tratament cu radiofrecvență facială și corporală?

Tratamentul estetic cu aparatul cu radiofrecvență este unul relativ simplu. Iată ce trebuie să știi!

 • Pregătirea pielii: pielea trebuie curățată de orice machiaj sau impurități. Uneori, poate fi necesară aplicarea unui gel special care va ajuta undele radio să pătrundă mai bine în bile.
 • Procedura de radiofrecvență: aparatul de radiofrecvență este trecut peste piele, emițând unde radio care trec prin straturile pielii și stimulează producția de colagen și elastină.
 • Durata tratamentului: o sesiune tipică poate dura între 30 și 90 de minute, în funcție de zona tratată și de aparatul utilizat.
 • Frecvența sesiunilor: tratamentele pot fi efectuate la intervale de 1-2 săptămâni, cu un număr recomandat de 3-6 sesiuni pentru rezultate optime.
 • Post-tratament: după tratament, este posibil să apară roșeață sau umflături minore, care ar trebui să dispară în 24 de ore.
 • Rezultate: rezultatele pot varia, dar mulți pacienți observă o îmbunătățire a tonusului și texturii pielii, o reducere a ridurilor fine și o senzație generală de întinerire a pielii.

Ce contraindicații și precauții există în folosirea aparatului de radiofrecvență?

Deși radiofrecvența este considerată ca fiind un tratament cosmetic sigur, există anumite contraindicații pe care trebuie să le ai în vedere:

 • Afecțiuni ale pielii precum eczeme, psoriazis sau leziuni deschise;
 • Prezența dispozitivelor electronice implantate, cum ar fi pace-makere;
 • Sarcina sau alăptarea;
 • Tendința către formarea de cicatrici hipertrofice sau cheloide.

Este esențial să consulți și să evaluezi fiecare client în parte pentru a identifica orice potențial risc. 

Mituri despre tratamentele cu aparatul profesional de radiofrecvență 

 1. Rezultatele sunt vizibile imediat

Chiar dacă aparatele de radiofrecvență au rezultate dovedite, adevărul este că acestea vor apărea în timp. După tratament, producția de colagen este stimulată treptat, deci pacienții pot vedea îmbunătățiri în săptămânile și lunile următoare. Răbdarea este cheia!

 1. Tratamentele cu radiofrecvență sunt dureroase

Nu sunt! Persoanele care au încercat acest tip de tratament estetic descriu senzația că fiind asemănătoare cu o căldură profundă, dar confortabilă. Desigur, senzația de confort poate varia în funcție de persoană, dar tehnologia modernă a făcut aceste tratamente surprinzător de plăcute.

 1. Radiofrecventa poate înlocui intervențiile chirurgicale

Deși aparatul de radiofrecvență poate oferi rezultate remarcabile în ceea ce privește tonifierea și întinerirea pielii, nu poate înlocui efectele unei intervenții chirurgicale. 

Este important să stabilești așteptări realiste cu clienții și să îi informezi despre ce poate și ce nu poate face tratamentul de radiofrecvență facială sau corporală.

 1. Radiofrecvența este doar un alt trend trecător

Absolut fals! Radiofrecvența este aici de ceva timp și va rămâne o metodă consacrată folosită pentru îmbunătățirea aspectului pielii, datorită capacității sale de a stimula producția de colagen. E o tehnologie care a trecut testul timpului!

 

Cum alegi un aparat de radiofrecvență facială și corporală?

Nu ar trebui să-ți fie greu să găsești aparatura potrivită pentru afacerea ta, ai nevoie doar de un distribuitor de încredere, așa cum suntem noi, My Skin. 

Totuși, cum știi că faci alegerea potrivită pentru salonul tău? Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 • Asigură-te că echipamentul pe care îl alegi este certificat și îndeplinește toate standardele de siguranță. La My Skin, aparatele de radiofrecvență, precum este întreaga gama de aparatură profesională, sunt supuse unor teste riguroase și sunt aprobate de autoritățile competente.
 • Alege aparate care funcționează pe baza celor mai recente tehnologii în domeniul radiofrecvenței. 
 • Alege un aparat care oferă flexibilitate, care are diferite capete și setări, astfel încât să poți personaliza tratamentul pentru fiecare client în parte. 
 • Este important ca echipamentul să fie ușor de utilizat, cu interfețe intuitive și ghiduri clare, astfel în esteticienii să își poată face treaba cât mai bine.

Nu a fost niciodată atât de ușor să le oferi tratamente eficiente și plăcute clienților tăi cum este cu aparatele de radiofrecvență corporală și facială de la My Skin.

De ce My Skin? Suntem mai mult decât un distribuitor de echipamente – suntem partenerii profesioniștilor din domeniul esteticii.

Vrei să le oferi clienților tăi tratamente de neegalat? Lasă-ne un mesaj și un membru al echipei My Skin te va contacta în cel mai scurt timp!

Microdermabraziune – ce este si ce beneficii are acest tratament estetic?

Microdermabraziunea este o procedura estetica non-invaziva ce a castigat popularitate datorita beneficiilor sale remarcabile pentru piele. Microdermabraziunea faciala este o tehnica de exfoliere ce indeparteaza stratul superior al epidermei, promovand regenerarea celulara, imbunatatind textura si tonusul pielii si contribuind la diminuarea imperfectiunilor.

Ce le oferi clientilor tai? O piele mai neteda, mai luminoasa si mai tanara, fara timp de recuperare.

In ce consta un tratament microdermabraziune?

Un tratament de microdermabraziune implica mai multe etape, fiecare avand rolul sau pentru a face procedura mai eficienta, dar si mai confortabila pentru client. Iata pasii principali:

 1. Consultarea initiala: inainte de orice, este esential sa discuti cu clientul despre starea actuala a pielii sale, obiectivele pe care vrea sa le obtina prin acest tratament si despre orice probleme dermatologice ar putea avea. Acest pas te va ajuta sa personalizezi tratamentul in functie de nevoile specifice ale fiecarui client.
 2. Curatarea pielii: primul pas in tratamentul propriu-zis este curatarea profunda a pielii. Inainte de orice tratament estetic trebuie indepartate orice urme de machiaj, sebum sau impuritati de la suprafata pielii, pregatind-o pentru etapele urmatoare.
 3. Exfolierea: aici intervine partea principala a dermabraziunii. Folosind un aparat microdermabraziune faciala, se aplica un dispozitiv care indeparteaza stratul superior al epidermei. Aceasta poate fi realizata fie prin tehnica cu cristal, fie prin microdermabraziunea cu diamante, in functie de echipamentul disponibil si preferintele clientului.
 4. Hidratarea si protectia solara: dupa exfoliere, este esential sa hidratezi bine pielea si sa aplici un produs cu protectie solara. Acest pas nu numai va calma pielea, dar o va si proteja impotriva efectelor nocive ale soarelui, avand in vedere sensibilitatea crescuta post-procedura a tenului.
 5. Consultarea post-tratament: incheie sesiunea oferindu-i clientului recomandari pentru ingrijirea pielii acasa si stabilind un plan pentru viitoarele sedinte, daca este necesar.

De ce sa introduci microdermabraziunea in oferta salonului sau clinicii tale de infrumusetare?

Microdermabraziunea faciala este un tratament versatil, potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele si care abordeaza o gama larga de probleme cutanate, de la linii fine, semne de imbatranire, pana la cicatrici usoare si pori dilatati. Oferind acest serviciu, iti diversifici portofoliul si raspunzi nevoilor unui segment mai larg de clienti, imbunatatind atat satisfactia, cat si loialitatea acestora.

Ce aspecte influenteaza pretul microdermabraziunii?

 1. Tipul de echipament utilizat

Primul factor major care influenteaza pretul microdermabraziunii este tipul de echipament utilizat. Exista echipamente mai avansate care ofera rezultate superioare, dar care, evident, sunt mai costisitoare. Investitia initiala intr-un astfel de echipament poate fi semnificativa, dar poate fi justificata prin rezultatele de exceptie oferite clientilor tai.

 1. Consumabilele

Fiecare procedura de dermabraziune consuma anumite materiale, cum ar fi capetele de diamante sau cristalele folosite in tratamentul cu un aparat microdermabraziune. Pretul acestor consumabile se adauga la tariful final al serviciului, variind in functie de calitatea si tipul materialelor utilizate.

 1. Specializare si experienta specialistului

Specialistii calificati si cu experienta cer adesea tarife mai mari pentru serviciile lor. Investitia in formarea profesionala a personalului tau poate creste costurile initiale, dar se va reflecta in calitatea serviciului si in satisfactia clientilor. Asadar, o persoana specializata in diferite tratamente estetice va putea cere pentru tratamentul de dermabraziune un pret mai mare decat cineva fara experienta.

 1. Locatia

Locatia salonului sau clinicii tale poate influenta semnificativ supa pe care o poti cere pe un tratament microdermabraziune. Pretul in zonele urbane sau in cartierele de lux va fi evident mai mare, deoarece cheltuielile de operare sunt mai mari, precum chiria, ceea ce poate duce la costuri mai ridicate pentru servicii.

Ce tipuri de microdermabraziune exista?

 1. Microdermabraziunea cu cristale

Este forma traditionala de dermabraziune, care utilizeaza cristale fine (de obicei, oxid de aluminiu) pulverizate pe piele pentru a exfolia straturile exterioare. Este eficienta, dar poate fi putin mai agresiva cu pielea decat alte metode.

 1. Microdermabraziunea cu diamante

Aceasta metoda foloseste un cap de diamant pentru a exfolia pielea. Este considerata mai precisa si mai delicata decat microdermabraziunea cu cristale, fiind potrivita pentru pielea sensibila sau pentru zonele delicatate, cum ar fi cea in jurul ochilor. O optiune excelenta pentru cei care vor sau au nevoie de o abordare mai delicata.

 1. Microdermabraziunea hidra

Aceasta metoda combina exfolierea cu hidratarea intensiva a pielii, folosind un jet de apa sub presiune. Este extrem de blanda si poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice ale pielii clientilor.

De ce se folosesc diamantele in microdermabraziune?

Microdermabraziunea cu diamante este o revolutie in domeniul estetic, oferind o solutie non-invaziva pentru rejuvenarea pielii. Iata de ce ar trebui sa consideri includerea acestei tehnologii de varf in oferta ta!

 1. Precizie: capetele de tratament ale aparatului de microdermabraziune cu diamante pot fi folosite pentru o exfoliere mai precisa si controlata, indepartand straturile superioare ale epidermei fara sa afecteze si straturile profunde. Acest lucru va face pielea sa fie mai stralucitoare si cu un tonus mai bun mult mai rapid.
 2. Tratament personalizat: cu diferite dimensiuni si grade de asprime ale capetelor cu diamante, poti personaliza tratamentul in functie de tipul si nevoile specifice ale pielii fiecarui client.
 3. Un tratament estetic sigur: fiind un tratament non-chimic si non-invaziv, microdermabraziunea cu diamante minimizeaza riscurile de aparitie a iritatilor si reactiilor adverse, fiind potrivita pentru majoritatea tipurilor de piele.
 4. Rezultate vizibile imediat: clientii tai vor aprecia efectele post-tratament – o piele mai luminosa, mai neteda si revitalizata, fara timp necesar pentru recuperare.
 5. Boost pentru alte tratamente: prin indepartarea celulelor moarte ale pielii si optimizarea penetrarii produselor cosmetice, tratamentul de microdermabraziune cu diamante pregateste pielea pentru tratamente ulterioare, amplificandu-le eficacitatea.

Aparatele profesionale de microdermabraziune – tehnologie de ultima ora in ingrijirea pielii de la My Skin!

Suntem incantati sa iti prezentam gama profesionionala de aparate de micrdermabraziune de la Weelko. Aceste aparate reprezinta ultima inovatie in domeniul ingrijirii pielii, oferind tratamente de exfoliere de neegalat care imbunatatesc vizibil textura si stralucirea tenului.

Ce fac aparatele de microdermabraziune Weelko atat de speciale?

 • Tehnologie avansata: fiecare aparat utilizeaza tehnologia de dermabraziune cu diamant, asigurand o exfoliere profunda, dar delicata, care stimuleaza regenerarea celulara si creste productia de colagen.
 • Rezultate profesionale: concepute pentru a satisface standardele inalte ale profesionistilor din domeniul estetic, aceste aparate ofera rezultate eficient cu minimum de disconfort.
 • Versatilitate: cu setari ajustabile si diferite capete de tratament, aparatele se pot adapta pentru a trata o gama larga de tipuri de piele, de la riduri fine si pete de varsta, pana la cicatrici si acnee.
 • Usor de utilizat si intretinut: designul si instructiunile clare fac din aceste aparate o alegere excelenta pentru orice profesionist. Utilizare si intretinere fara efort.

Ai intrebari sau vrei sa discuti mai multe despre cum aparatele de microdermabraziune profesionale pot transforma salonul sau clinica ta? Contacteaza-ne, echipa My Skin este aici sa te ajute! Sa facem frumusetea accesibila impreuna!

Cum să obții o siluetă de vis cu tehnologii de ultimă generație

La nivel mondial, numeroase persoane se confruntă cu kg în plus, apelând la diferite metode pentru a ajunge în forma dorită. OMS declară că 35% din populație este supraponderală, principalele cauze fiind alimentația deficitară și viața sedentară…

Astrodome facial

Despre Astrodome Facial

Combină fototerapia cu LED și infraroșu (NIR) împreună cu terapia cu oxigen și ceață anionică pentru a crea un efect de sinergie pentru diferite programe de gestionare a pielii.

Infraroșul pătrunde adânc în derm pentru a stimula refacerea celulară, în timp ce anionul stimulează regenerarea pielii, purificarea sângelui și întărirea barierei pielii…

Infrabaldan 3.0

Conceptul Infrabaldan 3.0

Excesul si dezordinea consumului de mancare plus viata sedantara au devenit unele dintre principalele probleme de sanatate publica-  declara OMS ( Organizatia Mondiala a Sanatatii ). Conceptul Infrabaldan 3.0 tinteste sa combata acest stil de viata…

sfaturi pentru o piele uimitoare 3

25 sfaturi pentru o piele uluitoare

Ai obosit numai la gandul actiunilor de ingrijire a pielii ? Nu este un joc si nu este un timp anume pentru ca in final sa ajungem la un aspect uimitor, tanar sau asa cum ai visat.

Dar cum este? Nu stii de unde sa incepi?…

epilarea definitiva cu laser 7

Mituri despre epilarea definitiva cu laser

Ceară, lama de ras, depilatoare electrice, nu mai vrem! Îndepărtarea cu laser este soluția ideala pentru eliminarea părului nedorit facial și de pe corp. Personal consider ca este una dintre cele mai fabuloase inventii in domeniul medical si de beauty. Cu toate acestea, în ciuda…

recuperare dupa laser diode 1

Recuperarea după epilarea părului cu laser diode

Dragile noastre ( dragii noștri – pentru ca ne adresam in aceeași măsura femeilor cat si barbatilor ) stim ca dorești sa fii informata/informat atunci când începi ședințele de epilare laser…