Aparat remodelare corporala – T- Shape

Elimina celulita si slabeste cu noul T-Shape cu laser

Micro-canale in celula de grasime  cu ajutorul laserului suav si a radiofrecventei,bipolare elimina celulita

Noile tehnologii T-Shape si T-Shape 2

Ce informatii veti putea gasi pe aceasta pagina: slabire, eliminare celulita, efect de lifting, remodelare corporala , bodyconturing, slabire localizata, sculpting, eliminare grasime localizata, drenaj limfatic, rejuvenare corporala

Cum functioneaza  T-SHAPE  ?

  • Fasciculul Laser ajuns la nivelul membranei celulei de grăsime dezintegrează adipocitele si creează pori ce permit lipidelor sa se scurgă in afara celulei. Totodată, LASER-ul inițiază procesul de peroxidare lipidică.
  • Peroxidarea lipidică reprezintă degradarea oxidativa a lipidelor. Este procesul prin care radicalii liberi preiau electronii lipidelor din membrana celulara ducând la distrugerea celulei.
  • Laserul radiază țesut adipos și sustine formarea microporilor tranzitorii în adipocite și ajuta la accelerarea fragmentării trigliceridelor în glicerol și acizi grași, care ies apoi din celulă, ducând la un volum celular redus. Lipidele care se scurg sunt apoi eliminate prin căi metabolice normale.
  • Reduce în mod eficient circumferința corpului, elimina celulita si reda pielii elasticitatea si fermitatea.

Avantajele T-SHAPE

Tratamentul cu T-Shape nu presupune doar aplicarea tehnologiei laser de joasa frecventa la nivelul zonelor cu grăsime localizata. TShape presupune o multitudine de tehnologii aplicate in paralel fiecare cu efecte pe termen lung asupra zonei tratate.

     Cu T-Shape:

  • Obținem slăbire localizata prin distrugerea depozitelor de grăsime
  • Eliminam celulita (celulele mari de grăsime sunt distruse prin intermediul undelor LASER de joasa frecventa si a radiofrecvenței)
  • Efect de lifting, pielea își recapătă fermitate

T-SHAPE 2

Noua tehnologie T-Shape 2 vine cu  RADIOFRECVENȚA BIPOLARĂ, LASERUL LLLT (introdus în toate aplicatoarele) și Functia VACUUM cu diverse impulsuri dinamice, care sunt menținute de noul soft pentru a garanta rezultate din ce în ce mai surprinzătoare: la MEZOPORARE se adaugă și cele trei tehnologii combinate, o nouă funcție de ultimă generație – introdusă în aplicatoare – care crește permeabilitatea membranei celulare și transferă ingredientele active  de-a lungul stratului cornos, favorizând absorbția acestora.

Combinația dintre radiofrecvența bipolară și laserul LLLT creează o căldură intensă în țesuturile conjunctive, inclusiv în septul fibros. Aceasta favorizează o creștere a depozitelor de colagen și a metabolismului celular, determinând o reducere localizată considerabilă a volumului și laxității pielii.

Funcția concomitentă de vaccum generează o CREȘTERE imediată a CIRCULAȚIEI SANGUiENE și a DRENAJULUI LIMFATIC, ambele esențiale pentru îmbunătățirea sănătății generale.

Rotația și presiunea automată a sferelor noului aplicator ultramodern cu mezosfere produc o MICRO-VIBRAȚIE care ajunge direct la țesuturi, permițând astfel o prelucrare completă a pielii și a mușchilor.

Tehnologia inovatoare a lui T-Shape 2 garanteaza mai putin zgomot si o eficienta mai mare a tratamentului, o radiofrecventa mai performanta si introducerea laserului, cu lungimi de unda diferite, in fiecare aplicator folosit pentru tratamente corporale. În plus, pentru a asigura performanțe optime, totul va fi modulat separat, în funcție de nevoile și cerințele fiecărui client.