IRIDIUM

iridium soluzione bg

IRIDIUM

Revigorareaza-ti  privirea cu cel mai nou tratament pentru zona ochilor

Succesul unei fețe tinere este suma unei serii de factori, în primul rând o privire expresivă și pătrunzătoare. În timp, ridurile și liniile fine apar inevitabil iar acestea tind să dea un  aspect greu și obosit, pielea devine tot mai subțire, mai sensibilă și reactivă.


Tratamentul final al zonei ochilor

Iridium este un program de tratament special conceput pentru combaterea îmbătrânirii pielii din jurul ochilor și capabil să trateze toate imperfecțiunile conturului   într-o manieră vizibilă și eficientă.

Formule dermatocosmetice speciale, rezultat al cercetărilor cosmetice avansate, intervin asupra fenomenelor care subminează prospețimea privării, acționând cu o eficacitate vizibilă asupra pielii subțiate și sensibilizate, dând luminozitate și împrospatand țesuturile.


PRESOTERAPIE PENTRU OCHI – IN PREMIERA!!

Presoterapia IRIDIUM pentru ochi este o mască specială de ochi care preseaza  printr-un masaj inteligent vibrator, încălzește și dreneaza zona de contur a ochilor.

Pungile și ridurile vor fi vizibil reduse.

Trattamento 2
Trattamento

Masca de ochi cu colagen si acid hialuronic

MIXAT PE MOMENT, EFECT INSTANT

Un tratament de frumusețe complet pentru zona oculară bazată pe colagenul nativ. Acțiunea sa este îmbunătățită de acidul hialuronic cu formula moleculara speciala, care poate fi aplicat concomitent.

Efectul instant face ca acesta să fie un produs ideal de utilizat ori de câte ori se observă necesitatea de a întinde și relaxa aria inferioara a ochilor.

DESCOPERA IRIDIUM ÎN CENTRUL DE BEAUTY CEL MAI APROPIAT DE TINE

Iridium este programul specific pentru îngrijirea zonei oculare, capabil să contracareze, să prevină și să corecteze procesul de îmbătrânire în zona ochilor.

Ai o intrebare? Trimite-ne un mesaj!